מנצחי הסדנאות מחו"ל
סופיה ג'ולדסי, יוון
סידומו ניאמזלה, דרום אפריקה
יובל וינברג, ישראל
טים בראון, אנגליה
אנדרה דה קוואדרוס, ארה"ב
סופיה ג'ולדסי, יוון
סופיה ג'ולדסי למדה ניצוח מקהלה (BA & MA) בקונסרבטוריום ואן אמסטרדם אצל ג'וס ורמונט וג'וס ואן ולדהובן. במהלך לימודי המאסטר שלה היא קיבלה אימון אישי מבזיליו אסטולז (ספרד) ואנדרו נטסינגהה (בריטניה). היא גם בעלת תואר ראשון במוזיקולוגיה/חינוך מוזיקלי מאוניברסיטת אריסטו בסלוניקי.
ב-13 השנים האחרונות היא עובדת עם ילדים וזמרים צעירים, מתמחה בשילוב של שירת מקהלה עם תנועת גוף ופעולה בימתית. בתקופתה כמנצחת ה -Nieuw Vocaal Amsterdam- למקהלה היה הכבוד להופיע בטקס חנוכת המלך ההולנדי וילם-אלכסנדר, להפיק תקליט עבור Deutsche Grammophon, להופיע באולמות הגדולים ביותר בהולנד (קונצרטחבאו, Muziekgebouw, האופרה הלאומית של הולנד ובלט וכו') וגם לזכות בפרס כסף בתחרות המקהלות הבינלאומית Cantemus בהונגריה.
בשנת 2015 סופיה חזרה לארץ הולדתה, יוון. היא המייסדת, המנצחת והמנהיגה האמנותית של Voci Contra Tempo – אנסמבל ווקאלי נשי. היא גם מנצחת על מקהלות הקונסרבטוריון של סלוניקי ועל מקהלת הנוער והילדים של אגודת "חברי המוזיקה" בסלוניקי, יוון.
ווצ'י קונטרה טמפו מתפקדת כמקהלת פרויקט וחברים בה הם זמרים בעלי הכשרה קלאסית שמתלהבים ממוזיקת מקהלה. הרפרטואר הרב-תכליתי של האנסמבל כולל את היצירות העיקריות למקהלת נשים (כגון "כוכבי הלכת" של הולסט ו"נוקטורנים" של דביסי), וכן יצירות א-קפלה, המתמקדות במוזיקה עכשווית ומסורתית. הם הופיעו באולמות היוקרתיים ביותר ביוון ושיתפו פעולה עם מוסדות חשובים, כמו האופרה הלאומית היוונית והתזמורת הסימפונית הממלכתית של סלוניקי, בין היתר. באוגוסט 2021 הם הוזמנו להשתתף בפסטיבל הפזמונים הבינלאומי "Guido d'Arezzo", ונתנה קונצרטים בכל רחבי איטליה בהצלחה רבה. בשנת 2022 הם יצרו את "פרויקט פטרידה", פרויקט חינוכי ואמנותי רב ממדי במטרה לשפר את היצירה של מוזיקת מקהלה יוונית חדשה. 8 יצירות מקהלה חדשות נכתבו במיוחד עבור VCT וכולן הוצגו בבכורה תוך יומיים במהלך פסטיבל Homelands, שאורגן על ידי Choralspace, ב-Kammermusiksaal של הפילהרמונית של ברלינר וב-St.Matthäus Kirche בברלין בפברואר 2023.
סופיה היא מנחת סדנאות מבוקשת ומובילת כיתות אמן בכל רחבי אירופה. היא משתפת פעולה לעתים קרובות עם ארגונים, מוסדות ועמותות כמו אירופה קנטאט, IFCM, פניארקו, קולות מובילים, האופרה הלאומית היוונית, מקהלת הרדיו היוונית, פסטיבל הפזמונים הבינלאומי של פרבזה, אוניברסיטת האקטפה של אנקרה, התזמורת הסימפונית של סלוניקי, אולם הקונצרטים של סלוניקי מגרון, ורבים אחרים.
שיתופי הפעולה הבאים שלה בעתיד כוללים כיתת אמן בניצוח מקהלה במסגרת האקדמיה קוראלה איטליאנה (ארצו, איטליה – מרץ 2023), השתתפותה הפעילה כמגישה בסימפוזיון המקהלה העולמי (איסטנבול, טורקיה – אפריל 2023), סדנת מקהלה עם Cantus Nova Femina (לימסול, קפריסין – מאי 2023) וקונצרטים רבים עם הרכבים משלה ומקהלת הרדיו היוונית (יולי 2023).
סידומו ניאמזלה, דרום אפריקה
סידומו צבר חשיפה וניסיון רב על ידי השתתפות בפסטיבלים לאומיים ובינלאומיים שונים. זה כולל פסטיבלים בינלאומיים באוסטריה, פורטוגל, נורבגיה, פיליפינים, ספרד, אמריקה ודרום אפריקה (פסטיבל נורבגיה-דרום אפריקה במרץ 2002-2004) בין היתר. הוא הוזמן לאירופה ולנורבגיה, במספר הזדמנויות, לבית ספר קיץ בניצוח מקהלה ולהנחיית סדנאות במוזיקה מסורתית אפריקאית.
בנוסף למינויו כמנצח של מקהלת DF Malherbe High School (בית ספר אפריקאי), המוזיקאי הנלהב הזה הוצב לנצח על מקהלת הצעירים הלאומית של דרום אפריקה בווינטרטון בבית הספר לבנים דרקנסבורג למוזיקה פורמלית ומסורתית אפריקאית בשנת 2001. מקהלת DF Malherbe גדלה ממספר חברים של 28 ל-87 עד סוף השנה. הוא קיבל שיעורי ניצוח מפרופסור Kåre Hanken ושיעורי פיתוח קול על ידי פרופסור Svein Bjorkoy .
מלבד העבודה עם מקהלות כמו מקהלת הנוער Pro Cantu בקייפטאון, מקהלת הנוער של מזרח ראנד ומקהלת UP Camarata (אוניברסיטת פרטוריה), הוא עבד גם עם מקהלת הנוער של מזרח קייפ, מקהלת קנטוס (נורבגיה), מקהלת טכניקון של פורט אליזבת , Mdantsane United Voices ( מזרח לונדון) והציע סיוע למקהלת גריי תיכון.
יובל וינברג, ישראל
יובל וינברג, הוא המנצח והמנהל המוזיקלי של אנסמבל רשות השידור בשטוטגרט ושל מקהלת הנוער האירופאית Eurochoir. הוא משמש כמנצח אורח ראשי של מקהלת הסולנים הנורווגית.
את דרכו המוזיקלית החל יובל כזמר במקהלת לי-רון בהרצליה. לאחר מכן למד ניצוח תזמורת בביה"ס למוזיקה בוכמן-מהטה בת"א וניצוח מקהלה בביה"ס הגבוה למוזיקה 'האנס אייסלר' בברלין ובאקדמיה הנורווגית למוזיקה באוסלו.
יובל זכה במספר פרסים בינלאומיים, ביניהם פרס המנצח הטוב ביותר בתחרות המקהלות במרקטאוברדורף, גרמניה (2017), במלגת גארי ברתיני לשנים 2015-2016 ובפרס הראשון בתחרות ניצוח המקהלה הבינלאומית בוורוצלב, פולין (2014). בשנים האחרונות הוא הוביל פרויקטים כמנצח אורח עם מקהלת הרדיו השבדית, התזמורת הקאמרית של מינכן, המקהלה הקאמרית ריאס, מקהלת הרדיו MDR, קולגיום באך ברלין, המקהלה הלאומית של טורקיה והוא מוזמן באופן קבוע לנצח על מקהלת הרדיו הבווארי ומקהלת הרדיו של ברלין. עד 2018 שימש כמנצחה של מקהלת הנוער הלאומית של נורבגיה והמקהלה הקאמרית "נובה".
טים בראון, אנגליה
טים בראון ידוע ברחבי העולם בזכות עבודתו עם מקהלות מקצועיות וחובבות כאחד, ובשל הקלטותיו הרבות של ספרות מקהלה. במשך שנים רבות מנהל מקהלת קלייר קולג' המפורסמת בעולם, קיימברידג', והקבוצה המקצועית שלו English Voices, הוא ממשיך לביים הופעות במדינות רבות ושונות, מארה"ב ועד המזרח הרחוק. 2023 לבדה רואה אותו בארה"ב (עובד בבתי ספר ועם מקהלה מקצועית), ביוון, בישראל ובסין, שם ביולי הוא יביים את קונצרט יום השנה ה-25 של המחוז האנגליקני של הונג קונג.
הוא מנחה פופולרי של סדנאות שירה, והוא מנהל קורס הזמר השנתי בהורטו, יוון. לטים יש עניין מיוחד בפדגוגיה ווקאלית, בעבודה עם כל הרמות והגילאים של זמרים. בשלוש השנים האחרונות הוא פיתח מקהלת כנסייה התנדבותית קטנה בקיימברידג', בריטניה, לקבוצה תוססת של זמרים מחויבים המוקדשים להנאה מלימוד שירה כמו להופעה חיה.
מחוץ לעבודתו כמנצח, הוא פעיל כמגשר וכמלחין.
אנדרה דה קוואדרוס, ארה"ב
ד"ר אנדרה דה קוואדרוס הוא פרופסור למוזיקה באוניברסיטת בוסטון עם השתייכות ללימודי אפריקה, אפרו-אמריקאים, אסיה, יהודים, מוסלמים, חינוך לכלא, הגירה כפויה ומחקר אנטי-גזעני.
כמנצח מקהלה, אמן, מלומד ופעיל זכויות אדם, הוא עבד בלמעלה מ-40 מדינות במסגרות המגוונות ביותר כולל הרכבים מקצועיים, פרויקטים עם בתי סוהר, שיקום פסיכו-סוציאלי, פליטים ונפגעות אלימות מינית, עינויים וטראומה. עבודתו חוצה גזע וכליאה המונית, בניית שלום, הגירה כפויה ותרבות אסלאמית.
הוא מנהל את מקהלת Common Ground Voices (ירושלים), Common Ground Voices / La Fronter (מקסיקו-ארה"ב), את מקהלת אוניברסיטת מנדו סטייט (אינדונזיה), את אנסמבל הפזמונים המוסלמי (סרי לנקה), VOICES 21C (ארה"ב), ואת המקהלה המוסלמית העולמית. אנסמבל (סרי לנקה).
הוא המנהל הקריאטיבי של The Choral Commons. בשנת 2019, הוא היה אורח אקדמי מכובד באוניברסיטת קיימברידג'.