הזמריה

cropped-באנר-זמריה-2023-scaled-1.jpg

מנצחים

1קוין פוקס, קנדה/ בריטניה

יועץ מוזיקלי של זמריית הא קפלה המודרנית

כיתות אמן וסדנאות 

יליד טורונטו, בריטון/מתופף /מדריך /מעבד מוסיקלי.
קולו של קווין פוקס מוכר בעולם ה- א- קפלה העכשווית . בשבע השנים האחרונות מסייר ברחבי העולם עם קבוצתו זוכת הגראמי "הסוינגל סינגרס" לאחר קריירה בת תשע שנים עם מקהלת "טורונטו קאדנס".
קווין הוא מנהלה המוזיקלי של מקהלת הקצב הישראלית ווקולוסיטי ומקיים סדנאות אומן עם רבות מחבורות הזמר של מיל"ה. סדנאות האימפרוביזציה שלו הכוללות את "Sing without Safety Net" ו-"Beatbox & Beyon"   זכו לתשבחות מבתי ספר, פסטיבלים ומחנות קיץ באירופה ובארה"ב. בנוסף הינו מלחין-תושב של תיאטרון קבוצת "Driftwood" הממזגת תיאטרון שייקספירי עם מוסיקה קולית.
בזמנו החופשי קווין מעבד יצירות עבור מקהלות וקבוצות זמר.


2טים בראון, בריטניה/שוויץ

בהמשך לקריירה מכובדת כמנהל מחלקת המוזיקה של קלייר קולג' בקיימבריג" טים בראון נהנה מחייו כפרילאנס שעיקר התמקדותו המקצועית נתונה בחלקה Zürcher Sing-Akademie בציריך, שוויץ, ובחלקה למקהלת English Voices אותה ייסד בלונדון. הוא ממשיך לעבוד עם מוזיקאים צעירים ובין השנים 2010-2015 היה מנהל אורח למחלקת המוזיקה באוניברסיטת רובינזון בקיימבריג'. טים בראון נחשב לדמות פופלארית בקרב כנסים וסדנאות מקהלות בכל העולם. הוא היה מעורב באירועי ה"אירופה קנטאט" במשך שנים רבות, הוא מנצח מבוקש בישראל והתארח פעמים רבות בזמרייה ובנוסף עבד באופן קבוע עם הקאמרטה הישראלית. טים בראון פעיל גם בתחום האופרה, אליו הוא מוזמן, לעיתים תכופות, לשמש כמנצח מקהלות אורח.


ג'ואה אמיר, צרפת

מנצח של מקהלת TF Gospel, צרפת אמן רב-תחומי. בוגר אוניברסיטת ניו-יורק, זמר, מלחין, מנהל מקהלה ומורה, ומעל הכל הוא אדם יוצר המגן על מה שהוא קורא: "חלל מקודש". לאחר שהופיע בכל העולם בהופעות ובהצגות כגון: "מלך האריות", "שיער", ואפילו בתכנית הטלוויזיה "דה וויס", ג'ואה החליט ליישם את שלמד ויצר את המושג "חלל מקודש" – סביבה פנימית אשר בתוכה אמן נמצא בקשר עם האנרגיה היצירתית שלו. בעזרת רעיון זה, ג'ואה מאמין שהאמן אינו רק בבחינת "מופיע" אלא מי שמעביר אנרגיות דרך עצמו לקהל שלו.

סדנה על מוזיקת גוספל: מוזיקת גוספל היא אמנות אפרו-אמריקאית שהתפתחה והשתנתה עם שינוי והתפתחות האנושות. כאשר אבות אבותיהם של האפרו-אמריקאים הפכו לנוצרים בארצם החדשה, הם שילבו, באופן טבעי, את דרכי ההבעה שלהם למזמורים הפרוטסטנטיים בכנסיה. הם החלו ליצור שירים תוך שימוש בהרמוניות ומקצבים שונים, וטקסטים חדשים שתיארו באופן ספציפי את מצבם של האפרו-אמריקאים, ואלו שימשו כבסיס לפולחן וסיפורים, שכעת מכיר אותם העולם כגוספל.

Scroll to Top